Menu

O nama

Porodica Dizdarić se upješno bavi poslovima obrade kamena još od 1930. godine na području Bihaća, a od 1999. godine u Kozarcu. 85 godina iza nas i mnogo obrađenog kamena garantuje vam kvalitet naših radova. Stalan kvalitet, obavezno poštovanje dogovora i rokova, veliki izbor domaćih i uvoznih materijala - mermera i granita, povoljne cijene i garancija - naše su glavne karakteristike zbog kojih smo najčešće preporučivana radionica.

Kamenorezačka radnja Dizdarević Granit pruža sve vrste kamenorezačkih usluga. Kvalitetni materijali, odlična završna obrada i stručna ugradanja, je ono što nas izdvaja i razlog zbog koga smo postali prepoznatljivi na tržištu.

„Najstarije i najlepše građevine na svetu napravljene su od kamena, i još traju. Posmatrajući ih, stičemo utisak da su lepše sada, nego onda kada su napravljene. Stoje ponosno i prkose vremenu koje neumorno prolazi.“

Pružajući velike mogućnosti primene, kamen stalno zaokuplja pažnju ljudi koji se bave izgradnjom (kako stambenih, tako i velikih poslovnih objekata). Zbog svoje trajnosti, smanjuje troškove održavanja, a luksuz pretvara u zdravo i lijepo okruženje.

Dizdarić Granit

Magistralni put Prijedor - Banjaluka,

Kozarac BB

Prijedor

79000

Bosna i Hercegovina

+387 65 603 089

+387 52 344 242

+387 61 155 861

Log In or Register